Rettigin vanha tupakkatehdas
Hämeenkatu 17-19 (sisäänkäynti tehtaan pääportista Kårenia vastapäätä)
la 21.3.2020 klo 18.00

Facebook
Twitter
Osta lippu

Kuninkaantien muusikot
Mikko Raasakka, klassinen klarinetti

Turun historiallisessa keskustassa sijaitseva tunnettu tehdaskiinteistö avaa ovensa konsertille Euroopan vanhan musiikin päivänä. Päivää vietetään perinteisesti säveltäjämestari Johann Sebastian Bachin syntymäpäivänä maaliskuun lopussa.

Konsertti peruutettu

Kuninkaantien muusikoiden konserttitoiminta on ollut keskeytettynä koronavirustilanteesta johtuen. Konsertit jatkuvat Turun tuomiokirkossa 21.3.2022, mutta Tulindberg-konsertin ajankohta on edelleen odottamassa. Konsertti järjestetään myöhemmin.

Kuninkaantien muusikoiden konsertti Rettigin vanhassa tupakkatehtaassa lauantaina 21.3.2020 joudutaan valitettavasti peruuttamaan koronavirustilanteesta johtuen. Konsertti on kuitenkin tarkoitus pitää myöhemmin tänä vuonna, ja uusi ajankohta ilmoitetaan erikseen kaikissa Kuninkaantien muusikoiden käyttämissä tiedotuskanavissa.

Nyt peruutettuun konserttiin hankitut ja varatut liput käyvät suoraan uuteen Erik Tulindberg -konserttiin. Liput voi halutessa myös palauttaa Kuninkaantien muusikoille, ja lipun hinta korvataan täysimääräisenä. Vaikka konsertin peruuttaminen johtuukin force majeure -tilanteesta, Kuninkaantien muusikot palauttaa myös Ticketmasterilta ostettujen lippujen käsittelykulun.

Yhteystiedot lippujen ja käsittelykulun palauttamista varten:
info@kuninkaantienmuusikot.fi tai 0400 495 935

Liput: 20 € + mahdollinen käsittelykulu

Rajoitettu yleisömäärä, pyydämme hankkimaan liput hyvissä ajoin ennakkoon, koska on mahdollista, että konsertti-iltana ei järjestetä ovimyyntiä.

Ennakkomyynti:

Myyntipisteet koko maassa
– Turussa mm. Stockmann, Citymarketit ja Prismat
(ennakkomyyntiä ei ole Sokos Wiklundilla tai R-Kioskeilla)

Lippuja voi ostaa ennakkoon myös suoraan Kuninkaantien muusikoilta:
info@kuninkaantienmuusikot.fi tai puh. 0400 495 935.

Konserttia tukee: