Rettigs gamla tobaksfabrik
Tavastgatan 17-19 (ingång via huvudporten mittemot Kåren)
lö 21.3.2020 kl. 18.00

Facebook
Twitter
Köp biljett

Kungsvägens musiker
Mikko Raasakka, klassisk klarinett

Den kända fabriksbyggnaden i Åbos historiska centrum öppnar sina dörrar för konsert på den europeiska dagen för tidig musik. Dagen firas på tonsättaren Johann Sebastian Bachs födelsedag i slutet av mars.

Konserten inställd

Kungsvägens musikers konsert i Rettigs gamla tobaksfabrik lördagen 21.3.2020 måste tyvärr ställas in på grund av coronasituationen. Avsikten är ändå att arrangera konserten senare, och den nya tidpunkten kommer att meddelas via Kungsvägens musikers samtliga informationskanaler.

De till den inställda konserten köpta biljetterna kan användas som sådana vid den nya Erik Tulindberg-konserten. Biljetterna kan också returneras till Kungsvägens musiker och de återbetalas till fullt belopp. Trots att konserten ställs in på grund av force majeure, återbetalar Kungsvägens musiker också serviceavgiften för de biljetter som köpts via Ticketmaster.

För återbetalning av biljetter och serviceavgifter, kontakta info@kuninkaantienmuusikot.fi eller 0400 495 935.

Biljetter: 20 € + eventuell serviceavgift

Begränsat antal platser. Vi råder publiken att boka biljetterna i god tid, eftersom det är möjligt att det på konsertdagen inte ordnas någon biljettförsäljning vid dörren.

Förhandsförsäljning:

Försäljningsställena i hela landet
– I Åbo bl.a. Stockmann, Citymarket och Prisma

Biljetter kan också köpas direkt hos Kungsvägens musiker:
info@kuninkaantienmuusikot.fi eller tfn 0400 495 935.

Konserten understöds av: